Kære kunder, venner, bekendte og samarbejdspartnere.

Desværre så jeg i slutningen af sidste uge mig nødsaget til at kaste håndklædet i ringen. Desværre blev det fanget af flere medier som uden videre fortalte en halv historie, der desværre ikke var retvisende i forhold til hvad, der er sket. Derfor har jeg valgt at skrive dette. Alle jer, der har støttet op om Grillfaetter gennem Coronakrisen, fortjener besked fra hestens egen mule.

Forventningerne til 2020 hos grillfaetter.dk var store; ordrebøgerne var fulde, der var tryk på kedlerne og vi følte os 110 % klar til at levere mad til flere selskaber end vi nogensinde havde turde håbe på. Vi så hurtigt, at det ville betyde, at vi skulle investere ekstra tid og penge i grillfatter.dk for at vi kunne sikre 110 % tilfredshed – intet betyder mere for os hverken før, nu eller fremadrettet! Vi stod klar - toptunede, med knivene slebet og forklædet spændt stramt rundt om maven. Vi stod klar til at levere catering til alle jeres fester i en standard, som ville overstige jeres forventninger, men så skete det, ingen havde kunnet forudse. Vi blev taklet i knæhøjde af en pandemi, som ingen havde forventet kunne få så vidtrækkende konsekvenser. Den 11. marts blev Danmark lukket ned på grund af Coronakrisen, og det var noget nært det værste, der kunne ske for et lille cateringfirma som os.

Dagene og ugerne efter gik ikke med at gøre klar og levere catering, men med at modtage den ene aflysning efter den anden. Konfirmationer, bryllupper, fødselsdage samt familiefester blev aflyst. Det gjorde ondt hver gang, vi hørte telefonen ringe, for vi viste jo godt, hvad det øjensynligt var – nemlig en aflysning og endnu et skridt mod det, vi desværre tog konsekvensen af i sidste uge. Vi skal passe på hinanden – både nu og efter Corona meldte sin ankomst, så stor ros til alle, som tog konsekvensen og passede på andre. Vi er forhåbentligt snart igennem det hele.

Det betød desværre, at en lille virksomhed som vores med store investeringer hurtigt kunne se, hvor det ledte hen. Hjælpepakker blev søgt, og vi kastede os ligesom mange andre restaurationer ud i take-away. Desværre kunne de hjælpepakker, vi kunne søge, kun marginalt hjælpe os og på trods af stor opbakning til vores take-away koncept, måtte vi sidste uge kaste håndklædet i ringen. Dette både for at sikre at vi gennem en rekonstruktion kunne ride krisen ud, men i høj grad også for at sikre min kone og vores to små piger. Når alt kommer til alt, så er det min første prioritet – altid.

Men alt er ikke så mørkt og dystert, som det måske lyder. Vi blev klapset af Coronakrisen – den lussing tager vi til os, men gennem hårdt arbejde, forhandlinger internt og med banker og andre interessenter, er det lykkedes os at vende det.

Det er nemlig lykkedes os at kunne bibeholde grillfattter.dk, at optimere hvordan vi sikrer driften og økonomien og vigtigst af alt – at vi kan levere catering, der overgår alle forventninger.

Fremadrettet vil jeg kunne koncentrere mig 100 % om maden, da jeg ikke også skal være indover økonomi og administrationen, men kun maden som jeg elsker og brænder for.  Fremadrettet ejes og drives grillfaetter.dk af Søren Skydahl, hvor jeg er gået fra at være ejer til at være ansat – præcis som jeg kan lide det, og præcis hvor jeg kan gøre det, jeg er bedst til, nemlig at levere fantastisk mad!

Så omend det hele kan lyde lidt dystert og mørkt, når man læser om konkursen, så kan I være helt rolige og trygge. Vi er garant for helt fantastisk og uovertruffet catering i fremtiden også! Med fornyet fokus og blod på tanden til at vise, hvad jeg kan bag gryderne, glæder jeg mig til at kunne give jer alle fantastiske madoplevelser til jeres fester.

Har du allerede nu noget i tankerne, så skal du ikke være bange for at tage fat i os – giv os et ring eller send os en mail. Vi står klar til at rådgive og tage dialogen med dig omkring, hvordan du kan sikre, at dine gæster bliver blæst bagover af madoplevelser til din næste fest.

Nicolai Metner

Køkkenchef, Grillfætter

www.grillfaetter.dk

Hovedgaden 21 - Durup - 7870 Roslev
tlf. 96699091 - info @ grillfaetter.dk